đề thi tiếng anh bằng b

ĐỀ THI TIẾNG ANH B1 CÓ ĐÁPhường ÁN (SAU ĐẠI HỌC)

Đề thi Tiếng Anh B1 của các ngôi trường dành riêng cho học viên cao học và nghiên cứu sinc nhìn toàn diện là giống như nhau. Trong nội dung bài viết này, Tiếng Anh B1 đã cung ứng cho chính mình một đề thi giờ Anh B1 gồm đáp áncùng đồng thời so sánh kết cấu đề thi giờ đồng hồ Anh B1 của một trong những đơn vị được Sở GD&ĐT cấp phép. colonyinvest.net cũng update nhiều đề thi giờ Anh B1 tất cả đáp án bên trên website. Quý khách hàng tham khảo thêm vào link kèm theo.

You watching: đề thi tiếng anh bằng b

Các bạn lưu ý bây giờ (2021) còn vô cùng ít trường tổ chức thi chứng từ giờ đồng hồ Anh B1 theo đề thi này nhưng mà chuyển sang thi theo format Vstep.

Xem chi tiết:

các trường được cấp chứng chỉ giờ đồng hồ anh b1

tin tức về kỳ thi chứng chỉ tiếng Anh B1 định hình Vstep.

Download đề thi tiếng Anh B1 Vstep tại phía trên.

SO SÁNH ĐỀ THI TIẾNG ANH B1 SAU ĐẠI HỌC CỦA CÁC TRƯỜNG

Nhìn bình thường, đề thi Tiếng Anh B1 của các ngôi trường khá giống nhau bởi vì Bộ Giáo Dục và Đào sinh sản cách thức cấu tạo đề thi giành riêng cho đối tượng người tiêu dùng sau đại học. Tùy từng trường, từng phần tranh tài có thể bao gồm một chút ít đổi khác. Ví dụ nlỗi trong

Bài thi Nghe Bmột trong những phần 1, trường Đại học tập Ngoại Ngữ - Đại học Quốc Gia Hà Thành tất cả phần thi nghe trắc nghiệm lựa chọn A, B, C còn trường Đại học TP. Đà Nẵng với Đại học thủ đô là phần thi nghe toắt con hình hình ảnh đúng. Có khi ngôi trường Đại học tập Hà Nội Thủ Đô lại chọn thi Nghe trắc nghiệm Đúng – Sai.

MẪU ĐỀ THI TIẾNG ANH B1 CÓ ĐÁPhường ÁN TRÊN TRANG WEB colonyinvest.net

PAPER ONE: READING AND WRITING (90’)

PART 1: READING

Section 1: Questions 1 – 10

Circle the letter next lớn the word or phrase which best completes each sentence (A, B, C or D).

Example: He ...................... on business yesterday

A. went B. goes C. go D. going

1. Tom doesn"t like nhảy, but Mike......................

A. does B. did C. vị D. doesn’t

2. Listen! Somebody toàn thân......................for help.

A. are screaming B. scream C. is screaming D. has screamed

3. Waiter! There......................forks on this table.

A. are not some B. isn’t any C. are not any D. are some

4. I have a demo tomorrow, so I......................sit up late tonight to lớn study.

A. will have sầu to lớn B. can have sầu lớn C. have D. have sầu to

5. An islvà on which......................is called a deserted island.

A. no people B. no peoples live C. no people live D. people are living

6. We wondered who......................to pay for the broken window.

A. is going B. was going C. have D. would

7. Linda......................tie her shoes when she was only 3 years old

A. knew khổng lồ B. knew how khổng lồ C. could lớn D. may

8. John said that no other oto could go......................his car.

A. so fast like B. as fast as C. fast than D. as fastly as

9. A number of accidents in the last 2 years......................scaused by drunk driving.

A. were B. have been C. have sầu D. are

10. Perhaps people don’t like________tourists in their country.

A. so much B. too much C. so many D. a lot

Đáp án: 1A 2C 3C 4D 5C 6B 7B 8B 9B 10C

Section 2: Questions 11 – 15

Look at the text in each question. What does it say? Circle the letter next khổng lồ the correct explanation (A, B or C).

11. Whose textbook does Natalie want khổng lồ borrow?

*

A. Ken’s

B. Maria’s

C. Francesco’s

Đáp án: C

12.

*
A. Users must loông chồng the car park after leaving.

B. People can park here while they are at work.

C. This oto park is for employees only.

Đáp án: B

13.

*

A. The basketball team only wants khổng lồ see experienced players.

B. There aren’t enough team members available on Friday.

C. The Barton College team will visit the thể hình later today.

Đáp án: B

14.

*
A. All Sunday evening tickets are already sold.

B. You must book tickets for Sunday in advance.

C. A ticket is not necessary for Sunday evening.

Đáp án: A

15.

*
A. Giacomo will be able to see Charlotte early tomorrow morning.

B. Charlotte needs lớn arrive in time for Giacomo’s meeting tomorrow.

C. Giacomo can collect Charlotte from the airport tomorrow afternoon.

See more: Kem Dưỡng Da Trị Thâm Và Vùng Mắt Secret Key Starting Treatment Eye Cream 30Ml

Đáp án: C

Section 3: Questions 16 – 20

Read the text and questions below. For each question, circle the letter next to the correct answer (A, B, C or D).

A month ago I had no idea that on a Saturday afternoon in November I’d be hanging 30 metres above the ground and enjoying it. Now I looked down at the river far below me, and realised why people love rock-climbing.

My friend Matt và I had arrived at the Activity Centre on Friday evening. The accommodation wasn’t wonderful, but we had everything we needed (beds, blankets, food), and we were pleased to be out of the thành phố và in the fresh air.

On Saturday morning we met the other ten members of our group. Cameron had come along with two friends, Kevin & Simon, while sisters Carole and Lynn had come with Amandomain authority. We had come from various places và none of us knew the area.

We knew we were going lớn spkết thúc the weekkết thúc outdoors, but none of us was sure exactly how. Half of us spent the morning caving while the others went rock- climbing và then we changed at lunchtime. Matt & I went khổng lồ the caves first. Climbing out was harder than going in, but after a good giảm giá of pushing, we were out at last - covered in mud but pleased and excited by what we’d done.

16. What is the writer trying to bởi in the text?

A. advertise the Activity CentreB. describe some people she metC. explain how khổng lồ bởi certain outdoor sportsD. say how she spent some không tính phí time

Đáp án: D

17. What can the reader learn from the text?

A. when khổng lồ depover on other people at the CentreB. how to lớn apply for a place at the CentreC. what sort of activities you can experience at the CentreD. which time of year is best lớn attover the Centre

Đáp án: C

18. How bởi you think the writer might describe her weekend?

A. interestingB. relaxingC. frighteningD. unpleasant

Đáp án: A

19. What do we learn about the group?

A. Some of them had been there before.B. They had already chosen their preferred activities.C. Some of them already knew each other.D. They came from the same thành phố.

Đáp án: C

20. Which of the following advertisements describes the Activity Centre?

A. ACTIVITY CENTRE

Set in beautiful countryside. Accommodation và meals provided. Make up your own timetable – choose from a variety of activities (horse-riding, fishing, hill-walking, sailing, và mountain-biking).

B. ACTIVITY CENTRE Set in beautiful countryside. Accommodation provided. Work with a group - we show you a range of outdoor activities that you didn’t realise you could do!

C. ACTIVITY CENTRE

Set in beautiful countryside. Enjoy the luxury of our accommodation - each room has its own bathroom. Work with a group, or have individual teaching.

D. ACTIVITY CENTRE

Set in beautiful countryside. You can spend the day doing outdoor activities and we will find your accommodation with a local family.

Đáp án: B

Section 4: Questions 21 – 30

Read the text below và fill each of the blanks with ONE suitable word from the box.

of

end

make

then

share

numbers

every

frightening

mistake

mix

with

amounts

cause

afterwards

all

CARTOON FILMS

Cartoon films have very little limits. If you can draw something, you can (21)…

………………..it move on the cinema screen. The use (22)…………………..new ideas and advanced computer programs means that cartoons are becoming exciting again for people of (23)…………………..ages.

By the (24)…………………..of the 1970s, the cinema world had decided that cartoons were only for children. But soon (25)…………………..one or two directors had some original new ideas. They proved that it was possible khổng lồ make films in which both adults and children could (26)…………………..the fun.

However, not (27)…………………..cartoon film was successful. The Black Cauldron, for example, failed, mainly because it was too (28)…………………..for children & too childish for adults. Directors learnt from this (29)………………….., & the film companies began to make large (30)…………………..of money again.

Đáp án: 21. make 22. of 23. all 24. over 25. afterwards 26. share 27. every 28. frightening 29. mistake 30. amounts

PART TWO: WRITING

Section 1

Finish each of the following sentences in such a way that it means exactly the same as the sentence printed before it.

Example: I haven’t enjoyed myself so much for years.

Answer: It’s years………………………………………………..

1. My father was given his first boat by his parents.

My father’s parents…………………………………………………………………………

Đáp án:My father’s parents gave my father his first boat.

2. Although his leg was broken, he managed to lớn get out of the car.

In spite of ………………………………………………………………………………….

Đáp án:In spite of his broken leg, he managed khổng lồ get out of the car.

3. Some people lượt thích working outdoors more than working inside.

Some people prefer………………………………………………………………………..

Đáp án:Some people prefer working outdoors to working inside.

4. He has not been to this stadium before.

It is…………………………………………………………………………………………

Đáp án:It is the first time he has been to this stadium.

5. John suggested taking a xe taxi to the khách sạn.

John said, “If I were.………………………………………………………………………”

Đáp án:John said, “If I were you, I would take a taxi khổng lồ the hotel”

Section 2

This is part of a letter you receive from an English friend.

I know you often go to lớn the cinema. Tell me about the last film you saw và whether you enjoyed it.

Now write a letter to lớn this penfriend in the space below. You should write about 100 words

Bài viết mẫu:

Hi mate,

How’s it going? I was very busy this week. But you know that I love films. I saw the film with the name "Bent it like Beckham’. It’s a very interesting film about football. The main story is about an Indian girl who wants lớn play football. Her parents don’t let her play. But she’s a very good football player. She"s better than a boy who doesn’t know how to lớn play football. Finally, she goes to America for professional league. Santa Barbara. I’m not sure of the team name. Anyway, it"s a happy ending for her và for her family.

I recommended the film khổng lồ Mike and he loved it very much. So I vì recommover to you the film "Bkết thúc it like Beckham’.

See more: Hướng Dẫn Cách Hack Mật Khẩu Wifi Password Key Password…

If I were you, I’d go the cinema right now. Have a good weekover. See you soon.

Bye,

Ann

PART TWO: LISTENING (Approximately 15 minutes)

Section 1: Questions 1 – 5

There are five questions in this part. For each question there are three pictures và a short recording. Choose the correct picture & put a tichồng (